dimarts, 30 d’octubre del 2012

Volem més coses a l'escola per aprendre més

P4 A
"Les notícies de la televisió no ens agraden perquè son avorrides i a més surt gent que sembla estar enfadada. A les notícies no surten nens." 

Avui els nens i nenes de P4 A ens explicaran les seves idees i les gravarem igual que fan a la televisió. Així molta gent podrà veure que pensem.

Avui és dimarts i moltes persones porten samarretes grogues. Perquè? Els pares ens han explicat que l'escola no te tants diners.


A la samarreta groga surten lletres que coneixem S O S. Ara ja sabem que quan algú diu SOS vol dir que demana ajuda. La samarreta groga es per demanar ajuda per l'escola.


A nosaltres ens agrada venir a l'escola per aprendre. Per aprendre més, volem més pissarres, més llapis, més mestres, més diners.... Si tinguéssim més diners compraríem roba, menjar... i per a l’escola compraríem pissarres digitals, llibres, colors...

A nosaltres també ens agrada ajudar. Ajudem a parar taula, ajudem a fer el menjar, ajudem a treballar als pares, a recollir... A l’escola, la mestra ens ajuda i nosaltres ajudem a la mestra a comptar, a escriure, a fer els càrrecs... Ens agrada fer les coses junts, si ajudem als altres és més fàcil.

En resum: ENS AGRADA AJUDAR. Igual que han fet els animals del conte. Ells tenien un problema i entre tots ha estat més fàcil solucionar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada