dilluns, 19 de novembre del 2012

Més educació i natura per un futur millor 7/11


7 de novembre a l'Escola Pau Boada 
P4 B
Avui els nens i nenes de P4 B han estat parlant sobre el fet que coneixem gent que han fet fora de la feina i ara no treballa. Llavors aquestes persones no tenen tants diners. Però ells tenen ganes d’ajudar i han començat a pensar que podrien fer aquestes persones. 

Han donat moltes idees i pensen que les persones que no tenen feina poden treballar ajudant als altres, també pensen que si no tenim diners els podem demanar als bancs perquè els bancs tenen molts diners. 

Als nens i les nenes d’aquesta classe diuen que a ells els agrada molt ajudar, ajuden als pares a casa, als companys i a la mestra a l’escola... ajudant aprenem moltes coses i els altres estan contents perquè els ajudem.
 

5è A
" Ens preocupa el medi ambient. 
Perquè la gent llença la brossa a la muntanya? 
Quan veus tanta brossa a la muntanya a vegades se’n van les ganes d’anar-hi. La gent ha de ser conscient i emportar-se la brossa.  Creiem que una solució podria ser posar papereres i cartells per a que la gent no llenci la brossa. Una altra cosa que es podria fer es que es vigilessin els boscos. Però tenim molt clar que això només se solucionarà quan la gent comenci a actuar correctament.

També ens reocupen les retallades. Estan treient mestres i això no es bo perquè pasen molts dies fins que arriba un sustitut. Així no podrem aprendre bé.
És injust que retallin en nosaltres. Perquè no tenim cap culpa i perquè l’escola és molt important per al futur."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada