dilluns, 12 de novembre del 2012

Màquines per solucionar problemes

CEIP Josep Carner (Badalona)

A la classe de 4rt A hem pensat què podem fer cada nena i cada nen per construir un món millor.  

Hem parlat dels Objectius del Mil.leni i de 8 grans reptes que té la humanitat perquè el món sigui un lloc on la pobresa, la desigualtat i la marginació no tinguin lloc.


Treballant...


Per grups de 5 persones, han triat un dels 8 objectius del mil · lenni i deixant volar la imaginació han inventat una màquina per solucionar el problema en qüestió

S'han centrat en 4 problemes.

Grup 1: Una màquina per ajudar a les mares embarassades. La dona embarassada entraria a la màquina i aquesta li diria si perill de mort o no i si en té, li dispensaria les medicines i l'equip mèdic necessari per ser ben atesa.


Grup 2Una màquina per ajudar a la naturaEs tracta d'una màquina per recollir totes les escombrariesdescontaminar els rius i netejar l'aire.
Grup 3: Una màquina per ajudar els països més pobres. Es tracta d'un ordinador que en prémer un botó et diu el que necessita cada país. A través d'un embut s'envien les coses que necessita cada país, roba, menjar, medicines i automàticament la reben al país necessitat.
Grup 4: Una màquina per construir escoles per a totes les nenes i nens. Consisteix en una màquina que funciona amb energia solar i que llança maons i ciment per construir escoles per a totes les nenes i nens del món.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada