dijous, 8 de novembre del 2012

Pócimas mágicas para ser felices

Les nenes i nens de 1r del Col·legi Josep Carner de Badalona, s'han convertit en magues i mags. Han elaborat una poció màgica amb els ingredients necessaris perquè les nenes i els nens de tot el món siguin feliços. M'han demanat que els porti aquesta poció al senyor món que està molt preocupat i trist perquè no sap com començar a fer feliços a aquelles nenes i nens del món que no tenen tantes coses com tenim aquí. Els ingredients màgics són els següents ¡PREN NOTA Senyor MÓN!

“Una escola per aprendre a llegir i dibuixar, una casa on viure i sentir-se protegit, aliments i aigua que els permetin créixer i fer-se grans, medicines que puguin guarir-los quan emmalalteixen, joguines per compartir, amigues i amics per no estar sols, camps i ciutats plenes d'arbres i flors que ens permetin veure l'arc de Sant Martí.

M'han donat un missatge molt important per al senyor món: si li falta algun ingredient per elaborar la poció, les nenes i nens de l'escola Josep Carner estarien disposats i disposades a compartir les seves coses.

Dibujando lo que nos hace felices


Explicando los problemas del señor mundo
¡Y elaborando la pócima mágica!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada