dimarts, 6 de novembre del 2012

Als nens i les nenes ens agrada ajudar !Hem arribat a l’escola El Pla de Salt i els nens i nenes de P4 A i B ens han rebut molt i molt bé. Teníem que ajudar als animals del zoo a fer un viatge per anar a un país on tots podrien jugar junts. Han participat molt, han dit moltes idees i han dibuixat molts animals. Entre tots, ajudarem als animals a construir un tren. Necessitarem la col·laboració de P3 i P5 per aconseguir-ho.
Els nens i nenes de P3 hem mirat amb ulls de mussol totes les coses que hi ha a la classe, ens agrada molt la nostra classe! I volem ajudar a cuidar-la. També hem escoltat el conte dels animals i  hem ajudat a fer el tren per a que els animals puguin  viatjar i jugar tots junts.  Ens agrada ajudar i també ens agrada dibuixar. Així que hem fet el vagons més divertits del món.


Els nens i nenes de P5 han estat molt trempats i han explicat que la crisi és que no hi ha diners. Tenen molt clar que els diners són per comprar però que si es gasten et quedes sense res.  Els pares i les mares que treballen guanyen diners, nosaltres de grans serem policies, arreglarem cotxes, cuidarem animals, farem cases per la gent, serem mestres, farem robots, arreglarem motos i bicis....

Per fer totes aquestes coses cal que ara aprenem moltes coses, per exemple, ajudant als pares i a les mares a casa, aprenent números i lletres l’escola.

Igual que al conte dels animals, nosaltres que ja som els grans de l’edifici d’Infantil estem aprenent a ajudar als altres. Avui volem ajudar a fer un tren dels animals molt bonic i amb l’ajuda dels animals de P4 i dels vagons de P3 ho aconseguirem.

Els dibuixos que han fet els companys de P3 i P4 són molt bonics però per caminar el tren necessita rodes i vies.  Els nens i nenes de P5 han vist que al tren dels animals li faltaven coses molt importants, perquè sense rodes i sense vies el tren no pot caminar. I volem que aquest tren sigui el més ràpid de tots. Per això, tots hem treballat de valent i amb l’ajut de tots hem aconseguit construir el nostre tren. 

MOLTES FELICITATS !

Demanar ajuda als amics, als germans grans, buscar treball, anar a altres països per treballar, anar al banc per a que t’ajudin i et donin diners.

També hem fet arbres, plantes i cases per a que visquin els animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada